13 octombrie 2010

Toţi avem dreptul la fericire!!!

În fiecare zi găsesc  motive de a fi fericită. Astăzi m-au bucurat nespus de mult razele soarelui care şi-au făcut apariţia prin geam,  strecurându-mi o speranţă în suflet. Deci poţi să găseşti motive de a zâmbi şi de a fi fericită în orice lucru, trebuie doar să îţi doreşti cu adevărat!
Este foarte important să reuşeşti să descoperi ce îţi place şi să şi reuşeşti, să ai seriozitatea necesară pentru a începe şi  a termina ceea ce ai ales. Eu acţionez mereu cu inima împăcată şi nu regret ceea ce am ales.  Cred că cea mai bună urare pe care o poţi spune cuiva este să fie fericit. Nu există o lecţie de fericire pe care să o urmezi. Ce mă face pe mine fericită nu te va face şi pe tine. Gândeşte-te însă cum poţi să amplifici aceste momente unice!
Fericirea însă nu este deloc un dar venit de undeva şi nici nu trebuie confundată cu o simplă tăcere. Fericirea este luptă, cucerire, victorie asupra noastra! Drumul victoriei este accesibil oricărui tânăr, dacă este înarmat cu invincibila armă a umanităţii, a caracterului ferm, a iubirii adevărate şi, mai ales, dacă ştie şi poate să discearnă între adevărata şi falsa fericire. Dragostea este o şcoală a cunoaşterii temperamentului uman. Sub acest raport ea dă o satisfacţie imensă, care susţine edificiul singular al fericirii!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu