22 octombrie 2010

Simplitate

La un moment dat, sper că cel puţin o dată în viaţa ta darul iubirii va veni la tine înflorit pe deplin, evident îl vei primi, şi-l vei celebra în toată frumuseţea sa inexprimabilă. Acesta e un vis pe care toţi îl împărtăşim.Similar vieţii care e mai mult decât suma oaselor şi a muşchilor, a impulsurilor electrice din corp, iubirea reprezintă  mai mult decât suma intereselor, atracţiilor şi a punctelor comune pe care două persoane le împart!    
Uneori vine şi te poate acapara într-o clipă, iar tu rămâi pătruns de ea pentru un moment fugar apoi va trece mai departe.... Există şi astfel de umbre când o persoană încetează să mai iubească sau când persoana pe care o iubesc simte spiritul iubirii plecând. Se cer răspunsuri acolo unde nu mai sunt răspunsuri....Se încearcă orice pentru a da un înţeles lucrurilor ce s-au întâmplat. Dar nu poate fi o altă logică decât  dincolo de însăşi iubirea şi până când nu se vor accepta căile ei misterioase, se va trăi într-o mare suferinţă.
Şi totuşi iubirea te alege pe tine...Accept-o în tot misterul ei când intră în viaţa ta. Simte cum te umple până la preaplin, apoi deschide-ţi sufletul şi ofer-o celor din jur!
Adesea observ în jur că persoanele încetează să genereze iubire şi devin persoane ce caută iubire. Şi am observat că pentru a fi iubite au nevoie de tot mai multe artificii. De ce? Să fie oare adevărat ca afecţiunea a suferit careva mutaţii, iar obiectul ei necesită consum de adjuvanţi pentru a deveni atractiv?   
Iubirea are timpul ei, propriile ei anotimpuri şi propriile ei motive pentru a veni şi pentru a pleca. Tot ce depinde de tine e să o îmbrăţişezi atunci când intră în viaţa ta şi să o transmiţi mai departe...
Deci e simplu: ce poate fi mai superb decât zâmbete, o zi frumoasă de toamnă, nuanţe multicolore în jur şi un început de week-end. Hmmmmm .... ce pare oare că lipseşte? 

2 comentarii:

  1. Esti un om minunat si asta reiese din tot ceea ce am citit aici, pe blogul tau, caci personal nu te cunosc. Eu sunt Georgeta si sunt olteanca. Locuiesc in Craioua. Daca vrei sa afli mai multe despre mine si sa devenim prietene, te rog sa-mi vizitezi blogul:

    http://dulcineia-frumusica.blogspot.ro/

    Iti doresc sa ai o zi minunata! Georgeta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti multumesc pentru apreciere!!! Neaparat voi vizita blog-ul tau!!!

    RăspundețiȘtergere