12 noiembrie 2010

De Ce?

Alergăm după miracole, construim personaje investite cu calităţi pe care ni le dorim, vorbim despre o Moldovă virtuală care este din ce în ce mai săracă şi aceasta datorită modului cum îşi gestionează propriul destin.
Ne minţim în permanenţă cu "valorile" inestimabile pe care le avem şi nu le ştim "valorifica"  chiar nu mai cred în astfel de poveşti ... valorile adevărate se impun ... diferenţa există numai între valorile teoretice şi adevăratele valori. 
Refuz să cred că nu se poate face nimic, trebuie să existe o cale. M-am cam săturat de atâta apatie şi lamentare continuă, haideţi să facem ceva constructiv!
Pentru mine viaţa e un lanţ. Nu există nici o prima, nici o ultima verigă, una se leagă de cealaltă, se îmbină una-ntr-alta, şi numai împreună formează armonios şi inoxidabil şiragul, fragil sau solid, dar un tot ce nu se deşiră atât timp cât rămâne unit.
Aşadar nu există nici început, nici sfârşit ... Începutul şi sfârşitul sunt doar dimensiuni sintetice inventate de noi ca vector pentru a avea o oarecare stabilitate şi echilibru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu